src="http://24work.ucoz.com/24work-blogspot/www.24work.blogspot.com.png" alt="Blogger Templates" border="0" style="position:absolute; top: 0px; right: 0px;" >

miercuri, 12 septembrie 2012

Cum se foloseste un proxy?


Acesta este un tutorial care va arata cum sa folositi un proxy.

  1.  Primul lucru care trebuie stiut despre proxy-uri este rolul lor. Proxy-urile sunt servere care iti ascund identitatea. Majoritatea item-urilor gartis provin din cluburile sau concursurile valabile doar in alte tari. Proxy-urile ne ascund identitatea astfel incat internetul nu va recunoaste tara din care provenim de fapt.
  2. Un exemplu de proxy este:  http://justproxy.co.uk/.
  3. De fiecare data cand folostesti un proxy va trebui sa scri o adresa anume in bara URL. Bara URL este o fereastra ingusta in care poti sa scri si care are in dreapta ei un buton, de cele mai multe ori GO sau SURF. De obicei in bara URL vei gasi scris textul http://.


    4. Cand trebuie sa schimbati link-ul in bara URL, aceasta din urma este de obicei situata in partea de sus     a paginii si are scris in ea link-ul initial si in fata ei scrie URL. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi textul din ea, sa il stergi, si sa introduci textul nou. Apoi apesi  ENTER si astfel ajungi la pagina dorita.

      5. In cotinuare urmati instructiunile cu exactitate. 

Sper ca v-a ajutat!
Nu e nimic complicat! Trebuie doar putina atentie si bunavointa!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu